Bemutatkozás

Id. Várnai Péter vagyok, pedagógus, az Osztálykirándulás.hu, illetve a Teamlab alapítója és jelenlegi szakmai vezetője, valamint az újonnan induló ActiveCamp nyári tábor fő szervezője, koordinátora. Röviden szeretném bemutatni magamat, az életutamat, az osztálykirándulások szervezésével szerzett tapasztalataimat, valamint azt, hogy miért is vágunk bele 2019-ben egy új típusú nyári tábor szervezésébe.

Activecamp rólunk

Kezdetek

A történetünk egészen 1992-ig nyúlik vissza. A kisebbik fiam kilenc hónapos volt, amikor láttam a tv-ben egy Budapesten készített kisfilmet a babaúszásról. Kinyomoztam a helyszínt és elkezdtem betanulni – Karsai Ferenc aktív segítségével, aki mellesleg a rendezvényszervezés rejtelmeire is megtanított – a közismerten jó hatásairól ismert babaúszás oktatását.

Mivel akkor még Pakson laktunk, úgy gondoltam, hogy első vidékiként ezt a csodás programot itt is beindíthatnánk. Pár hónap alatt mindent megszerveztem és nagyon gyorsan kiderült, hogy működik, van érzékem az ilyesmihez. Paks után pillanatok alatt beindult Szekszárdon is a babaúszás, továbbá bevezettük a differenciált úszásoktatást, amely a különböző tudásszinteknek megfelelő módszert jelenti.

Cégalapítás

Ezután céget alapítottunk a feleségemmel, és megépítettünk a paksi városi strand hétezer négyzetméteres területén egy mozgásparkot strandfoci, strandröplabda és lábtenisz pályákkal, valamint akkor még egyedinek számító croquett-, bocsa- és petanque pályákat. Kitaláltuk és megszerveztük az ország akkor legnagyobb és máig működő BM sportrendezvényeit, az „Atomzsaru” és a „Tűzkakas” néven futó, országos rendőr és tűzoltó strandfoci bajnokságokat.

 

Pécs

Amikor megtudtam, hogy Pécsett új uszoda épül, tizenhat nap leforgása alatt döntöttem, átadtunk, lezártunk mindent Pakson és költöztünk. Pécsett teljesen a nulláról kezdtük és másfél hónap alatt megtöltöttük csoportokkal a városi versenyuszodát, a Hullámfürdőt. A babaúszást, differenciált úszásoktatást, az aqua-joggingot, a szinkronúszást, a víz alatti korongozást, és a vízi kosárlabdát mi szerveztük, honosítottuk meg Pécsett tizenhárom oktatóval.

 Osztálykirándulás.hu

A baráti körünknek mindig én szerveztem a kirándulásokat és pedagógusként, osztályfőnökként pedig ismertem a gyerekeket, akikkel mindig gyorsan ki tudtam alakítani a közös hangot.

Amikor az uszodában szinte minden célunkat elértük gondoltam egyet, és meghirdettük a pécsi iskolákban az első komplett osztálykirándulás programunkat. Meglepetésemre már ekkor összejött számos megrendelő csoport. Ezután elkezdtünk országosan is építkezni, megvásároltuk az osztalykirandulas.hu domain nevet és elindult a nagyléptékű fejlesztés.

A  jó csapat a siker egyik legfontosabb alapköve. Ez garantálhatja, hogy újra és újra szívesen válasszanak minket a megrendelőink. Sokrétű, hatalmas eszközparkkal rendelkezünk, ekkora szabadidős eszközrendszere talán nincs is másnak az országban. Így bőven akad változatos szabadidő eltöltési lehetőség több napra vagy akár még a következő évre is.

Activecamp rólunk oldal

Jelen

Cégünknek mára a rengeteg saját szabadidős programcsomagja mellett körülbelül háromszáz szállasadó partnere is van, köztük több a Velencei-tónál. Emiatt és Budapest közelsége miatt itt pár éve ki is alakítottuk fő bázishelyünket. Az ideszervezett több tízezer osztálykiránduló felhívta munkánkra, jelenlétünkre a város, illetve a helyi turisztikai szolgáltatók figyelmét. Így kerestek meg bennünket a Park Strand Kemping és a Napsugár Strand menedzselésével kapcsolatosan. Nagy kihívás, érdekes feladat. Azt már most borítékolhatom, hogy a jövőben sem fogunk tudni megágyazni a babérjainkon.

Csapatunk

Id. Várnai Péter

id. Várnai Péter

alapító, tábor- és szakmaivezető

ifj. Várnai Péter

ifj. Várnai Péter

ügyvezető

Finta Katalin

Várnainé Finta Katalin

Irodavezető

Id. Várnai Péter

Hajba Gergő

rendezvényszervező

ifj. Várnai Péter

Pál Zsombor

marketing vezető

Finta Katalin

Matkó Milán

marketing asszisztens

Id. Várnai Péter

János Timót

operatőr, videó vágó

ifj. Várnai Péter

Várnai Márk

videó vágó

Finta Katalin

Borbás Eszter

tartalom menedzser

Id. Várnai Péter

Németh Márton

ügyintéző/animátor

ifj. Várnai Péter

Szemesi László

ügyintéző/animátor

Finta Katalin

Mészáros Dániel

animátor

Id. Várnai Péter

Mihalovics Márk

animátor

ifj. Várnai Péter

Fóris Rebeka

ügyintéző

Finta Katalin

Király Nikolett

ügyintéző

Id. Várnai Péter

Rick Mónika

ügyintéző

ifj. Várnai Péter

Vágner Bernadett

ügyintéző

Finta Katalin

Sümegi Rita Kata

ügyintéző

Id. Várnai Péter

Kovács Ákos

ügyintéző/animátor

ifj. Várnai Péter

Bertalan Csaba

ügyintéző/animátor

Finta Katalin

Hencz Tamás

ügyintéző/animátor

Id. Várnai Péter

Szakács Miklós

ügyintéző/animátor