Hostelek bemutatása

Parti Hostel

A Parti Hostelt 2019-ben újítottuk fel, amely során kiemelten figyeltünk a tágas terekre, így a hostelen belül egy privát játéktermet is kialakítottunk a gyerekek számára, amit közösségi térként is használhatnak. Itt többek között dartsozni, pókerezni, kockázni, csocsózni, angol rexezni tudtok. A hostel játékterme így több, mint 20 embert szórakoztathat egyszerre!

A saját játékteremmel rendelkező Parti Hostelünkben összesen 47 férőhely található. A belső két mellékhelyiség mellett egy felújított hatalmas vizesblokk az épület közvetlen közelében áll rendelkezésetekre.

Velence Hostel

A 2018 nyarán felújított Velence Hostel a Velencei-tó partján helyezkedik el. Az épületben 2019-re egy társalgó kialakítására is sor került, ahol dartsozni, társasozni vagy, akár kártyázni is tudtok. Így összesen 40 fő befogadására alkalmas a hostel, amelyben 3 db 12 ágyas szoba és 2 db tanári szoba található. Az épületben saját mellékhelyiség áll rendelkezésetekre, felújított vizesblokkot pedig a hostel közvetlen közelében találhattok.

Glamping bemutatása

A glamping egy viszonylag újkeletű, ám már hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szállásforma, amely a kempingezés élményét hivatott a következő szintre emelni. Maga a glamping szó az angol glamorous (pompás) és camping (kemping) szavak összevonásából alakult – azért így már egyből sejthető is, hogy miről van szó, de azért segítünk. Képzelj el egy sátrat, amely gyakorlatilag olyan felszereltségű és tágas mint egy hostel szoba! 

Faházak bemutatása

Faházaink és kőbungallóink a retro évek klasszikus hangulatát és színvonalát idézik, valamint közvetlenül a Velencei-tó partján helyezkednek el. Az emeletes ágyaknak köszönhetően 4 fő befogadására alkalmasak, míg a kőbungallókban 2 fő fér el. Mind a két szálláslehetőség esetében a mellékhelyiség, valamint a vizesblokk a kemping területén helyezkedik el.

Sátortábor bemutatása

Úgy döntöttük, hogy a táborozni vágyók előtt megnyitjuk a kemping részt is, hogy a gyerekek vérbeli sátrazók módjára élvezhessék a tábort! A gyerekeknek sátrat nem kell hozni, ugyanis biztosítunk modern, magas minőségű sátrakat, amik rossz idő esetén nem áznak be és kellően tágasak is. Hálózsákot sem szükséges hozni, mert a tábor idejére matracokat és ágyneműt is biztosítunk a lurkók számára.